Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Roofcheck Abonnement particulier

Roofcheck Abonnement particulier

Het Roofcheck abonnement ontzorgt. Elk jaar komt de Roofcheck deskundige de staat van uw dak controleren, een prognose van de kosten aan onderhoud en reparatie in de komende jaren wordt gegeven in een heldere rapportage die online op te vragen is. Indien een reparatie nodig is, geeft de Roofchecker direct een offerte en kan hij de werkzaamheden uitvoeren. Er hoeft geen vervolgafspraak te worden gemaakt.

Roofcheck.nl zorgt elk jaar voor een afspraak met de Roofchecker op een voor u gunstig tijdstip. U hebt geen omkijken meer naar uw dak en heeft u inzage in de te maken kosten in de komende jaren.

De Roofcheck abonnee krijgt 10 procent korting op alle materialen die bij de reparatie of renovatie van uw dak worden gebruikt. Uw dak inspectie is altijd voor een vast laag bedrag per jaar geregeld.

Uw documenten kunt u altijd terugvinden op de website van Roofcheck.nl. Op uw persoonlijke inlog pagina hebt u een overzicht van de kosten, de jaarlijkse rapportage en ziet u wanneer de volgende roofcheck wordt uitgevoerd.

 

“Roofcheck: Geen zorgen over wat er boven uw hoofd hangt”

“De goedkoopste oplossing om jaarlijks inzicht te krijgen in de staat van het dak.”

Duur: 1 jaar
Prijs: €85.00

De Roofcheck dealer in uw regio:

Dakinnovator B.V.

Vakmannen van Dakinnovator B.V. uit Berkel en Rodenrijs voeren de Roofcheck uit. www.dakinnovator.nl

Huygensstraat 11,

2652 XK Berkel en Rodenrijs,

T.  010 461 37 00

Deze Roofcheck specialisten hebben decennia ervaring als dakdekker. Ze volgen daarnaast intern en extern opleidingen over alle facetten van het dak vakmanschap en service verlening. Ze zijn u graag van dienst voor onderhoud, bij het oplossen van uw dak problemen en het geven van advies.

We zijn nog op zoek naar andere dealers.


Wilt u ook dealer worden? Neem contact op met John van Putten: info@roofcheck.nl